På väg till Oslo

Jag tänkte när jag ändå har tid över ska jag skriva lite på UH - bloggen.
Jag har fått äran att representera UH på HLFU:s årsmöte. Det är UHs motsvarighet fast i Norge. Jag ser med spänning emot helgen och jag lovar att foto kommer efter helgen!
Så just nu sitter jag på Arlanda flygplats och väntar att klockan ska gå lite fortare än vad den gör men det är ju bara att blogga så går tiden fortare. Tur det finns datorer som man kan ta med sig nu för tiden. Det andra som är faktiskt helt otroligt att när man sitter här på Arlanda eller egentligen vilken flygplats som helst så finns det ingen t-slinga eller något annat som kan visa för oss hörselskadade den information som går ut i högtalarna. Jag tror i min enfald det är inte bara vi som inte hör vad som sägs utan faktiskt många andra.
Men som sagt jag återkommer efter helgen i Oslo om vad som har hänt med bilder och inlägg.

//Susanne Gärtner

ledamot i ungdomsrådet


Kommentarer
Postat av: Tony

Du har faktiskt väldigt rätt med att man inte hör vad de ropar ut i högtalarna, faktiskt väldigt sällan man hör vad folk säger i högtalare, varit med om i restauranger så ropar du ut vilket nummer som är klart när man betällt sin mat, det är nog de värsta som finns, så fort något ropas ut så sitter alla och tittar på varandra som frågetecken och undrar "var det mitt nummer"

hade varit riktigt gott om de införde något på flygplatser också, finns inget värre än att springa runt som en fåne och leta efter rätt avgångar och sånt, (flyger väldigt sällan men när det väl händer så)

//Tony

2009-03-21 @ 23:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0