Nu har vi kommit fram

Så nu sitter man här i Visby i lägenheten som ska vara ens hem i en vecka! Vädret är regn just nu men självklart hoppas vi på bra väder resten av veckan.
Efter mycket planering är man åter här igen. Det känns helt klart kanon bra! Jag har sett framemot det här jätte mycket förra året var kanon skoj och jag tror det kommer bli lika kanon i år med.
Imorse kl. 05 åkte vi från Jacob och sedan vidare mot Trångsund till Anna därifrån blev det Nynäshamn å man väntade på färjan. Seg väntan men jag å Helen hann ju prata av oss lite gran i alla fall.
Kom fram kring elva - märks det har inte kommit igång veckan ännu. Blir mer folk imorgon och mer under veckan.
Mycket seminarium man vill gå på! Funderar på en tidig morgon i morgon.
Ikväll blir det möte med Sdu och senare talet i almedalen kl. 19.00, Jan Björklund som håller tal.

I år firar almedalsveckan 40 år. Allt började med Olof Palme 1968 höll ett tal på ett lastbils flak. Helt otorligt vad det har blivit med den här veckan egentligen. Åter kommer senare idag.

//Susanne

Kommentarer
Postat av: Jossy

Det är bäst att börja lugn innan det blir intensivt. Lämna inte ut för mycket till Jan Björklund som vi gjorde ifjol. Hehe.

2008-07-06 @ 19:44:58
Postat av: Lovisa

Uppdatera Uppdatera Uppdatera! Jag vill veta vad ni har för er på ön!Kramar från skogarna i Tierp! /Lovisa

2008-07-08 @ 09:10:39
Postat av: Jacob

Vadå Jossy. Det är väl bra om vi överöser Jan med material. Han är ju skolminister. :-)Lovisa: Vi jobbar på det, som du kan se i senare inlägg så är varken Bloggverktyget eller internet vår bästa vän. Men när vi kommer åt så kommer det inlägg.Kram till er alla.

2008-07-08 @ 09:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0